Videoredigering nu tillgängligt som BETA!

Videoredigering nu tillgängligt som BETA!

Vi på StayLive har nu återhämtat oss från avslutningen av årets bandysäsong och firar det lite extra med att släppa en uppdatering av vår plattform.
Den största nyheten i uppdateringen är att du nu i Videopanelen kan klippa i dina existerande uppladdade videoklipp – samt välja om du vill klippa nuvarande video eller publicera det som ett nytt videoklipp!
Kanske du vill plocka ut en intervju som skedde mitt i din uppladdade livesändning, som exklusivt material till din playkanal? Detta är nu väldigt enkelt att göra.

För att hitta Videoredigering går du till Dashboard och klickar sedan in på Videopanel. Välj det klipp du vill redigera, och klicka på ”Videoredigering” i menyn. Där får du möjlighet att med hjälp av reglagen i den nedre blå raden välja ut vilket område du vill klippa ut till en ny video, eller trimma ditt redan uppladdade videoklipp. Klicka på ”Klipp video” och gör ditt val. Så enkelt är det!

Tumnaglar
Vi har även lagt till en funktion för att enkelt välja ut en tumnagel från videoklippet, som komplement till att ladda upp din egna. I Videopanelen klickar du in på det klipp du vill redigera, och under ”Översikt” finns nu en knapp som heter ”Skapa tumnagel vid nuvarande tidpunkt”. I spelaren ovanför knappen, gå till den tidpunkt du vill få en tumnagel ifrån och klicka på knappen – klart!

Skulle du vilja att just din efterlängtade funktion implementeras? Hör av dig till oss på kontakt@staylive.se, eller livechatta med oss på vår Slack – https://slack.staylive.se.
Vi ser framemot att få höra vad du saknar!

Med vänlig hälsning,
Teamet på StayLive