StayLive tackar för bandysäsongen 16/17

StayLive tackar för bandysäsongen 16/17

Med endast en match kvar i årets Elitserie i bandy försöker vi sammanfatta säsongen som varit. Det har storsatsat på att livesända bandy, och samtliga matcher har livesänts på Bandyplay – och där har vi på StayLive varit högst inblandad. Med 150.000 tittare världen över, och över 200 livesända matcher kan vi med facit i hand se tillbaka på en säsong som skapat succé bland bandyintresserade.

Nya tekniker
Med ett såpass stort och ärorikt uppdrag kommer också mycket ansvar. Vi på StayLive strävar kontinuerligt efter att du som tittare ska få den bästa upplevelsen någonsin av en livesänd bandymatch, till ett förmånligt pris. Till att börja med skapade vi en helt ny plattform för varumärket Bandyplay, för att det ska vara enkelt för dig som besökare att hitta till just de livesändningar och videoklipp du söker. Kategorisering infördes, så att du som tittare enkelt kan navigera till just det klippet som du söker. StayLive utökade även funktionaliteten i sin plattform via stöd för Chromecast, som gör att du via din Android eller dator med Google Chrome kan casta varje livesändning direkt till din TV, både live och i efterhand. Även en abonnemangslösning har utvecklats, för dig som gillar att följa ditt favoritlag, eller som vill se på flera matcher ifrån varje omgång.

Bandy i nyhetsinslag
Tillsammans med Svensk Elitbandy hade vi som målsättning att få ut sporten bandy till de stora mediahusen. Vi på StayLive har därför levererat material till bland annat SVT och TV4, för att möjliggöra nyhetsinslag om bandy direkt i TV4 Sporten och SVT Sport. Resultatet av detta har blivit att det sänts mer bandy än någonsin i nyhetsinslag hos SVT och TV4 genom säsongen.

Säsongen 17/18
Vi har många idéer för vad som ska införas inför nästa säsong, men är ändå intresserade av dina tankar. Finns det någonting som du saknar i våra livesändningar, eller på Bandyplay generellt? Finns det något du inte tyckte om, eller något du vill se mer av? Släng iväg ett mejl till kontakt@staylive.se, eller skriv till oss på någon av våra sociala medier så tar vi med det inför nästa säsong.

Vi på StayLive tackar dig för den här säsongen, och hoppas att vi ses även nästa!